ITINERARI ESCOLAR

Barcelona evoluciona a cop de picapedrer amb el disseny de muralles, esglésies, parròquies o nous palaus i el pas dels segles ens permet entendre en D-Bal Max Review – Legal Dianabol (Dbol) Steroids [2020] buy steroids uk creso pharma launches three cbd-based tea products under cannaqix brand tots ells dues societats contraposades.

Un recorregut que enfronta Romànic i Gòtic, mitjançant l’anàlisi visual i estilístic del patrimoni, l’explicació del missatge religiós i la lectura iconogràfica de dos estils ben diferents i presents a la ciutat.

Identificarem amb l’alumnat els elements arquitectònics, escultòrics i culturals que expliquen el canvi d’una societat rural vers una societat urbana i com aquesta transformació comportarà la creació d’una consciència ciutadana amb un estil artístic propi. Valorarem els factors religiosos, polítics i socio-econòmics que propicien el canvi i com l’expansió mediterrània i les influències externes afectaren l’estètica de la ciutat.

 


 Durada itinerari: 2h aprox. (adaptable)

Recorregut: Raval, barri gòtic i sta. Caterina 
Materials: s’entregarà als alumnes material de mà amb explicacions resumides, imatges complementàries i exercicis interactius a realitzar durant l’itinerari o posteriorment a l’aula.