ITINERARI ESCOLAR

Barcino any 12 a.C. Barcelona 2018.

Amb aquesta activitat proposem a l’alumnat una ruta diferent, una passejada alternativa que a través d’una mirada completa i amena ens portar a copsar l’evolució de la ciutat a través dels seus esdeveniments i edificis més singulars.

La fundació i el creixement de la ciutat, els conflictes bèl·lics i el ressorgiment als períodes de crisi així com l’aposta per la modernitat, són aspectes indivisibles del caràcter barceloní que descobrirem a través d’aquest itinerari.

Recorrent algunes de les localitzacions que foren escenari dels fets socials, polítics i culturals més trascendentals per a Barcelona tractarem la l’evolució de la ciutat així com anècdotes i personalitats il·lustres i populars que han contribuït a forjar la història i l’imaginari de Barcelona.


Durada itinerari: 3h aprox. (adaptable)
Recorregut: Barri Gòtic i Eixample
Materials: S
’entregarà als alumnes material de mà amb explicacions resumides, mapes didàctis, plans urbanístics i exercicis a realitzar col·lectivament durant la ruta o posteriorment a l’aula.